U bevindt zich hier: Home >> Over ons..

PRODUCTEN

OVER ONS

Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van afsluiters en kleppen voor speciale toepassingen. Wij voorzien onze klanten uit de Benelux van de juiste en deugdelijke afsluiters of kleppen tegen de laagst mogelijke prijs. Binnen het bedrijf is er jarenlange ervaring aanwezig op het gebied van afsluiters en kleppen. Onze ingenieurs begrijpen door hun uitgebreide expertise en samenwerking met fabrikanten hoe ze u een gedegen oplossing kunnen bieden. Wij bemiddelen en adviseren in de aankoop van afsluiters. De koop wordt door onze klanten direct bij de fabriek gedaan. Hiermee zijn de lijnen korter en worden kosten bespaard.

Wij weten dat technici graag relevante informatie via internet willen krijgen over producten. Daarom stoppen wij er veel tijd en energie in zoveel mogelijk informatie via internet te verschaffen. Verder houden wij prijzen transparant en laag. Klantgerichtheid betekent voor ons geen loze marketingterm. De samenwerking begint bij het zoeken van de juiste afsluiter of klep voor uw toepassing. Wij zijn continue opzoek naar verbeteringen in onze service en communicatie.

Indien gewenst engineeren wij ook maatwerk voor u, conform diverse (inter)nationale normen, en verzorgen voor u het certificeringtraject. Vaak zijn wij vroeg betrokken bij nieuwbouw of onderhoudsprojecten. Een combinatie van uw input, onze expertise en de fabricagemogelijkheden, zorgen voor een succesvol project.

KlepDirect® en logo zijn geregistreerd bij Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. KlepDirect® is een geregistreerde handelsnaam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar.


KlepDirect®, alle rechten voorbehouden.

energie.jpg
© KlepDirect ® 2024