U bevindt zich hier: Home >> Veelgestelde Vragen..

PRODUCTEN

DIRECT CONTACT


Telefoon +31 (0)6 81 430 346

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam
Telefoonnummer  
 

SOCIAL

Volg ons ook via:
+1 KlepDirect

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is Klepdirect “Beter”?
Omdat wij alleen fabrikanten vertegenwoordigen die de hoogste kwaliteit leveren. Zo bezoeken we onze fabrikanten regelmatig om klantverzoeken te bespreken en zo de kwaliteit te verbeteren. Ook is het onze mening dat een betere kwaliteit minder kans op afkeur oplevert en zodoende zichzelf terugverdient.


Waarom is Klepdirect “Sneller”?
Omdat wij denken dat fabrikanten die snel kwaliteit kunnen leveren hun backoffice en productieproces goed voor elkaar hebben. Dit zijn ook de bedrijven die goed bij ons passen. Verder zal er direct vanaf de fabriek aan u worden geleverd, dus zonder overslag van goederen.


Waarom is Klepdirect “Goedkoper”?
Omdat wij geloven dat goede producten ook goedkoop geleverd moeten kunnen worden. Zo behouden wij onze klanten altijd gevoel dat ze nooit teveel betalen. De lage prijs wordt gerealiseerd door slimme productieprocessen en lage marges.


Bij wie plaats ik de bestelling?
Dat kan bij ons, of direct bij de fabrikant. Wij sturen uw bestelling dan ook 1:1 door naar de fabriek. De leveringsvoorwaarden van de fabrikant zijn dan ook van toepassing op de levering.


Van wie ontvang ik een factuur?
U ontvangt een factuur van de fabrikant.


Hoe zit het met btw?
U betaalt 19% btw in Nederland over uw bestelling. De factuur is echter meestal zonder btw. Klik hier voor meer informatie over de btw-regels


ONZE KLANTEN

MATERIAALADVIES

© KlepDirect ® 2023 | xhtml | css